Website of webwinkel laten maken

Uit ervaring weet ik dat een nieuwe website of webshop, vanwege hoge kosten, niet voor elke zzp’er of mkb’er is weggelegd. Zonde toch? Ik kan mij voorstellen dat jij je tussen alle andere bedrijven, een kleine vis in een gigantische oceaan voelt. Mijn doel is dan ook om elk bedrijf de kans te geven, uit te stralen wie ze willen zijn. Ook jij kan als kleine vis, online opvallen tussen de grotere joekels!

Je hoeft geen enorm budget te hebben om online op te vallen. Ik help je graag verder met het ontwerpen van een WordPress website of webshop tegen een betaalbare prijs. Een website of webwinkel die is gemaakt met de laatste technieken en die op zowel de mobiel, tablet als desktop goed wordt weergegeven. Naast het bouwen van de website, bied ik je voor een vast bedrag per jaar onderhoud en ondersteuning aan. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je website of webshop en kan je bij vragen altijd terugvallen op iemand met de juist technische kennis. Tijdsbesparing voor jou, dat klinkt relaxt toch?

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen

Een website of webwinkel met…

 • Responsive Design

  De website past zich automatisch aan de desktop, tablet of smartphone van je websitebezoeker. Zo is je website voor iedere gebruiker en elk apparaat gebruiksvriendelijk.

 • Betrouwbare webhosting

  Zelf hecht ik veel waarde aan betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom breng ik je website onder bij een hostingprovider waar ik al jaren een positieve ervaring mee heb.

 • SEO, vindbaar voor zoekmachines

  Elke website voorzie ik van een basis SEO (zoekmachine optimalisatie). Dit betekent dat ik ervoor zorg dat de website vindbaar wordt in o.a. Google.

 • AVG

  Je website voorzie ik van een beveiligde SSL-verbinding, oftewel het herkenbare groene slotje met bijhorend https-adres, privacyverklaring en juist ingerichte websiteformulieren.

Hoe ga ik te werk?

Kennismaken

Allereerst maken we een afspraak om je wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en beantwoord ik al je vragen.

Ontwerpen

Na onze afspraak ga ik direct met de input uit ons gesprek aan de slag. Met de aangeleverde teksten, foto’s en wensen maak ik een ontwerp. Heb je nog geen teksten en foto’s? Geen probleem! Ik kan teksten voor je schrijven of professionele foto’s voor je maken.

Feedback & Aanpassen

Wanneer de eerste opzet van de website zo goed als af is, ontvang je van mij inloggegevens om de website te bekijken. Je hebt de mogelijkheid om feedback te geven op dit eerste ontwerp. Aan de hand van je feedback, ga ik verder met het bouwen van de website

Lanceren

Ik zet de puntjes op de i en ik loop de website nog een keer door. Wanneer je helemaal tevreden bent met het eindresultaat, zal ik de website online zetten. Je online visitekaartje is nu een feit!

Kennismaken

Allereerst maken we een afspraak om je wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en beantwoord ik al je vragen.

Ontwerpen

Na onze afspraak ga ik direct met de input uit ons gesprek aan de slag. Met de aangeleverde teksten, foto’s en wensen maak ik een ontwerp. Heb je nog geen teksten en foto’s? Geen probleem! Ik kan teksten voor je schrijven of professionele foto’s voor je maken.

Feedback & Aanpassen

Wanneer de eerste opzet van de website zo goed als af is, ontvang je van mij inloggegevens om de website te bekijken. Je hebt de mogelijkheid om feedback te geven op dit eerste ontwerp. Aan de hand van je feedback, ga ik verder met het bouwen van de website

Lanceren

Ik zet de puntjes op de i en ik loop de website nog een keer door. Wanneer je helemaal tevreden bent met het eindresultaat, zal ik de website online zetten. Je online visitekaartje is nu een feit!

Recent opgeleverde websites en webwinkels

Bekijk deze website
Bekijk deze webshop
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website
Bekijk deze website

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op

Neem contact op