Sanne Veenstra fotografie | web | design is een jong en creatief bedrijf gevestigd in Lemelerveld (Overijssel). Met een persoonlijke en moderne aanpak help ik graag MKB’ers en ZZP’ers bij het opstarten of vernieuwen van hun communicatiemiddelen. Daarbij kan je denken aan het vernieuwen van jouw website, grafische vormgeving in elke vorm of hulp bij jouw online media.

Sanne heeft mijn website gemaakt en onderhoudt deze, maakt drukwerk en doet andere voorkomende marketingacties. Ook het maken en doorlinken van landingspagina’s en koppelingen die kloppen doet ze snel en goed. Ik ben zeer tevreden over al haar werkzaamheden. Wat ik zo prettig aan Sanne vind is haar accurate handelen op stressmomenten en haar enorme technische achtergrondkennis.

Carla Ketelaar, Laatste Liefde

Sanne heeft de (nieuwe) website van muziekvereniging Polyhymnia gemaakt en dit hebben wij als bijzonder plezierig ervaren. In het kort kunnen we Sanne omschrijven als transparant, proffessioneel, creatief en betrouwbaar. Natuurlijk hadden wij allemaal eigen ideeën over hoe we onze website zouden willen zien. Sanne heeft van deze mix en haar eigen ervaringen een prachtig eind resultaat gemaakt.

Gerben Schutte, Muziekvereniging Polyhymnia

Sanne Veenstra fotografie | web | design

Verbindingsweg 1
8151 PP Lemelerveld

T: +31630478415
E: sanne@sanneveenstra.nl

KvK: 64986349
Btw: NL233219833B01